Info från föräldraföreningen

Hej alla föräldrar till barn på Svedjeskolan,

Föräldraföreningen vill tacka för det gångna läsåret! Ett extra stort tack till alla barn och vuxna som gjorde vårmarknaden till en jättetrevlig dag!  När kassorna är samman räknade och lika delade på alla 4 klasser är resultatet …… 2350:- per klass. Bra jobbat alla!  Du som är klassförälder, meddela oss gärna angående hur ni vill få pengarna utbetalda! Föräldraföreningens café drog in cirka 2000:- som oavkortat går tillbaka till barnen genom diverse aktiviteter under läsåret. Tack för alla smarriga bakverk!

Under läsåret har vi haft 5 möten, några välbesökta och andra inte. Vi har diskuterat våra barns skolgång tillsammans med rektor och lärare och vi har vi fått insikt i barnens vardag. Vi har även köpt glass vid skolstart till alla elever på skolan, rastleksaker till alla klasser, fika vid lucia och ros till avgående tredje klassare. På vårt årsmöte i slutet på maj tillsattes ingen ny styrelse, då ingen anmält sitt intresse. Ordförande Christina och kassör Andrea kommer att avgå eftersom deras barn slutar på skolan. Sekreterare Malin kan fortsätta men vi saknar fler i styrelsen för att fortsätta med föreningen. Vår förening har varit aktiv i många år och skapat trivsel på skolan genom att arrangera  tex vårmarknaden. Vi har också varit med och påverkat skolans framtid. Nu söker vi dig som vill att vi fortsätter med detta även nästa läsår.

Kanske just du skulle vilja hjälpa till att hålla föreningen vid liv? Vi planerar ett första möte i september. Varmt välkommen!

Trevlig sommar önskar Föräldraföreningen på Svedjeskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *